алергичен

алергичен
алергѝч|ен, -на, -но <-ни>
прил allèrgico
алергичен съм към нщ essere алергичен a qc

Български-италиански речник. 2015.

Игры ⚽ Нужна курсовая?

Look at other dictionaries:

  • алергичен — (грч allos, ergon) мед што страда од алергија, што е подложен на алергија …   Macedonian dictionary

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”